Etusivu

logo2

Hieroja Juha Tuomola – hierontaa Helsingissä 30 vuoden kokemuksella

Hartiakipuja? Tenniskyynärpää? Takareidet jumissa? Niskan kankeutta? Pohkeet tukossa? Alaselän kipeyttä? Hiirikäsi kankea? Istumatyön haittavaikutukset ovat tuttuja erityisesti tietokoneen ääressä työskenteleville. 

Liikunta ja urheilu ovat kuntoilijalle mukava harrastus. Hyvästä lihashuollosta on iloa niin kuntoilijalla kuin kilpaurheilijalle. Päätetyö rasittaa niskan ja hartian lihaksia. Lihasjäykkyys puolestaan voi aiheuttaa pääsärkyä, huimaustakin. Työ tai harrastus, hieronta auttaa huolehtimaan kehosta ja lihaksistosta.

Hieronta on ikivanha luonnonmukainen hoitomenetelmä. Hierojan käsien taito ratkaisee lopputuloksen. Hieroja, jolla on pitkä työkokemus ja monipuolinen ammattitaito, on turvallinen valinta. Koulutettu hieroja on terveydenhoidon ammattilainen ja merkitty Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Kokeneelle hierojalle ovat tuttuja monet hieronnallisen hoidon muodot kuten urheiluhieronta, triggerikäsittely, hermoratahieronta, nivel- ja nikamakäsittelyt, rentouttava hieronta. Hoitava ja yksilöllinen käsin hieronta on kunkin asiakkaan tilanteen mukaista. Tyytyväiset asiakkaat vahvistavat ammatillisen hoidon tehokkuuden.

Ammatillisesti pätevä 30 vuoden kokemuksella toimiva hieroja auttaa Sinua pitämään huolta itsestäsi. Ota yhteyttä!