Hoitosuunnitelma

Joskus nopea apu on paras apu. Yksikin hierontakerta voi auttaa akuuttiin kipuun. Keho ja kivut ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä, puhumattakaan niiden syistä. Paras lopputulos syntyy yksilöllisellä ja kokonaisvaltaisella hoidolla. Rekisteröity hieroja on ammattiinsa koulutettu. Hänen kanssaan yhdessä rakennettu hoitosuunnitelma lisää hieronnan tehoa.

Kuva2Koulutettu hieroja osaa laatia juuri itsellesi sopivan ratkaisun. Hieronnallinen hoito on aina yksilöllisesti sopiva. Esimerkiksi kilpailusuoritukseen tähtäävää valmistautumista tuetaan yhdistämällä siihen sopiva lajityypillinen urheiluhieronta.

Joissakin ammatteja työperäiset lihasjännitykset ovat herkemmässä. Yksilöllinen hoitosuunnitelma syntyy, kun yhdessä pohditaan työergonomiaa  työasentoa, mahdollisesti työn synnyttämää stressiä. Yhdessä kartoitetaan kokonaistilanne ja näin löydetään ihanteellinen hieronnan toteutus ja seuranta.

Hoitosuunnitelman avulla hallitaan asiakkaan kokonaistilanne. Hoitosuunnitelma voi auttaa löytämään keinon tukea jopa jonkin sairauden hoitoa. Esimerkiksi hengitysvaikeuksien kanssa kamppaileva saattaa saada rentouttavan hieronnan avulla hengitysoppia. Univaikeuksista kärsivä voi oppia saavuttamaan rentoutuneen tilan.

Alkutapaamisessa kartoitan asiakkaani tilanteen ja hänen omat tuntemuksensa. Yhdessä rakennamme hänen tilanteeseensa soveltuvan hoitosuunnitelman. Sen perustana ovat yksilöidyt ratkaisut. Niihin liittyen annan myös tarvittavat ohjeet omaan lihashuoltoon. Hoitosuunnitelman edetessä seuraan jatkuvasti tilannetta ja hieronnan vaikutuksia. Hoitoprosessin aikana asiakkaalla on minuun jatkuva yhteys.

Ota yhteyttä, niin sovitaan hoitosuunnitelmasta!